IMMO Astro dan 29. i 30. septembra u Immo Outlet Centru!

Posetioci Immo Outlet centra će 29. i 30. septembra imati jedinstvenu priliku da se konsultuju sa eminentnim stručnjacima iz oblasti astrologije i numerologije!  

29. septembra, od 17 do 20 časova, vas očekuju: 

  • Radmila Zorić, astrolog
  • Tomaž Sklabinski, astrolog
  • Nevena Cvetković, astrolog
  • Vesna Virgo, numerolog

30. septembra, od 17 do 20 časova, vas očekuju: 

  • Radmila Zorić, astrolog
  • Tomaž Sklabinski, astrolog
  • Marko Stevanović, astrolog
  • Vesna Virgo, numerolog

Broj mesta je ograničen, tako da nam svoju prijavu za termin možete poslati putem FB stranice. Dovoljno je da nam pošaljete Ime, prezime i datum rođenja.

Nešto više o astrolozima i numerolozima koji vas očekuju: 

Nevena Cvetković profesionalno pocinje da se bavi astrologijom u njenim ranim dvadesetim godinama. Omiljene oblasti astrologije su joj tumačenje natalnog horoskopa, elekciona i horarna astrologija. Posebnu ljubav ima prema tumačenju dečijih horoskopa, otkrivanju njihovih talenata i puteva kojim treba da budu usmereni kako bi maksimalno ostvarili svoje potencijale.

Marko Stevanović je završio astrološke studije na institutu "Johanes Kepler" u Beogradu, i time stekao zvanje diplomiranog astrologa. U radu sa klijentima najviše se bavi: prediktivnom astrologijom, medicinskom astrologijom, karmičkom astrologijom, kao i astrologijom odnosa. Za Marka su svi odgovori zapisani u kosmosu i njegovim zakonima, a nosioci tih zakona smo mi ljudi, koji po njima delujemo, mislimo – odnosno postojimo.

Radmila Zorić je pohadjala Institut za astrološka istraživanja i edukaciju "Johanes Kepler" u Beogradu. U radu sa klijentima uspešno ostvaruje sintezu teorijskih i praktičnih znanja, tumačeći natalne karte sa osvrtom na sve životne oblasti, koristeći širok spektar prognostičkih tehnika, kao i uticaj fiksnih zvezda na svesno i nesvesno u pojedncu. Radmila se takodje bavi i izučavanjem Tarota zadnjih 15. godina.

Tomaž Sklabinski je u svet prekognitivnih disciplina ušao sa teorijom sinhroniciteta švajcarskog psihologa Karl Gustava Junga, kojom se objašnjava i opisuje suština: astrologije, Tarota, numerologije, Ji Đinga, geomantije i svih drugih apstraktnih disciplina. U budućnosti sebe vidi kroz rad sa drugim osobama povezanim kroz ove oblasti, kako bi se pokazali važani domeni i uticaji prekognitivnog u našim životima.

Vesna Virgo je diplomirani numerolog sa visegodisnjim iskustvom u stampanim i tw medijima. Pisala je za Kurir, casopis Dilela i pise za sajt moj astrolog. Posebnu ljubav pored numerologije gaji i prema tarotu koji izucava i u kome ima visegodisnje iskustvo.

shadow