IMMO Astro dan 29. i 30. septembra u Immo Outlet Centru!

Posetioci Immo Outlet centra će 29. i 30. septembra imati jedinstvenu priliku da se konsultuju sa eminentnim stručnjacima iz oblasti astrologije i numerologije!

29. septembra, od 17 do 20 časova, vas očekuju:

Radmila Zorić, astrolog
Tomaž Sklabinski, astrolog
Nevena Cvetković, astrolog
Vesna Virgo, numerolog

30. septembra, od 17 do 20 časova, vas očekuju:

Radmila Zorić, astrolog
Tomaž Sklabinski, astrolog
Marko Stevanović, astrolog
Vesna Virgo, numerolog

Broj mesta je ograničen, tako da nam svoju prijavu za termin možete poslati putem FB stranice. Dovoljno je da nam pošaljete Ime, prezime i datum rođenja.

Nešto više o astrolozima i numerolozima koji vas očekuju:

Nevena Cvetković profesionalno pocinje da se bavi astrologijom u njenim ranim dvadesetim godinama. Omiljene oblasti astrologije su joj tumačenje natalnog horoskopa, elekciona i horarna astrologija. Posebnu ljubav ima prema tumačenju dečijih horoskopa, otkrivanju njihovih talenata i puteva kojim treba da budu usmereni kako bi maksimalno ostvarili svoje potencijale.

Marko Stevanović je završio astrološke studije na institutu “Johanes Kepler” u Beogradu, i time stekao zvanje diplomiranog astrologa. U radu sa klijentima najviše se bavi: prediktivnom astrologijom, medicinskom astrologijom, karmičkom astrologijom, kao i astrologijom odnosa. Za Marka su svi odgovori zapisani u kosmosu i njegovim zakonima, a nosioci tih zakona smo mi ljudi, koji po njima delujemo, mislimo – odnosno postojimo.

Radmila Zorić je pohadjala Institut za astrološka istraživanja i edukaciju “Johanes Kepler” u Beogradu. U radu sa klijentima uspešno ostvaruje sintezu teorijskih i praktičnih znanja, tumačeći natalne karte sa osvrtom na sve životne oblasti, koristeći širok spektar prognostičkih tehnika, kao i uticaj fiksnih zvezda na svesno i nesvesno u pojedncu. Radmila se takodje bavi i izučavanjem Tarota zadnjih 15. godina.

Tomaž Sklabinski je u svet prekognitivnih disciplina ušao sa teorijom sinhroniciteta švajcarskog psihologa Karl Gustava Junga, kojom se objašnjava i opisuje suština: astrologije, Tarota, numerologije, Ji Đinga, geomantije i svih drugih apstraktnih disciplina. U budućnosti sebe vidi kroz rad sa drugim osobama povezanim kroz ove oblasti, kako bi se pokazali važani domeni i uticaji prekognitivnog u našim životima.

Vesna Virgo je diplomirani numerolog sa visegodisnjim iskustvom u stampanim i tw medijima. Pisala je za Kurir, casopis Dilela i pise za sajt moj astrolog. Posebnu ljubav pored numerologije gaji i prema tarotu koji izucava i u kome ima visegodisnje iskustvo.

Slične

Novosti