Odmorimo uz Laguna knjige: 100% JA Siniša Ubović

Knjiga 100% JA Siniše Ubovića  opisuje brz život i tempo kojim živimo, obaveze koje se nižu iz dana u dan oduzimaju nam vreme, ali i energiju. Osećamo se iscrpljeno, nezadovoljno, a često i ne primećujemo da život prolazi mimo nas.
Kada svakog dana osećamo veliki pritisak, kada smo zatrpani obavezama, ili kada smo u odnosima koji nas opterećuju, u knjizi 100% JA naći ćemo pouke kako da pronađemo mir i vratimo se na svoj pravi put.

Siniša Ubović nas podseća zašto je važno da donesemo odluku da se oslobodimo tereta prošlosti. Uči nas jednostavnim vežbama koje svako može da primeni kada ima loš dan. Podseća nas na to da nismo mašine, i da neke obaveze možemo izbaciti iz svog rasporeda. Predlaže da oslušnemo tišinu, to jest glas svoje duše, i vratimo se sebi. Uz pomoć ove knjige naučićete kako da ponovo živite slobodno i sa osećajem svrhe.

Sve što se u nama događa ima mnogo viši smisao i što pre prihvatimo sebe kao deo jednog moćnog kreativnog procesa, pre ćemo početi da sijamo u svom punom sjaju, pre ćemo postati ono što stvarno jesmo i bićemo sve bliži svojoj suštini, onom svom 100% JA!

O autoru

Siniša Ubović je rođen 1973. godine u Zemunu. Pre nego što je stupio u oblast ličnog razvoja, javnosti je bio poznat po svojoj glumačkoj karijeri, u kojoj je ostvario desetine pozorišnih, televizijskih i filmskih uloga i za glumački rad je u više navrata nagrađivan. Poseban utisak na publiku ostavila je njegova izuzetna uloga Marka Koraća u seriji Miris kiše na Balkanu.
Sinišino zanimanje za oblast ličnog razvoja počelo je 2009. godine i od tada ne prestaje da se edukuje i usavršava. Prvi je regionalni licencirani trener programa Heal Your Life, baziranog na metodologiji Lujze Hej, i jedan od dvanaest trenera u celom svetu koji poseduju licencu za obučavanje budućih trenera ovog programa.

Na polju ličnog razvoja i motivacije imao je priliku da uči od najvećih učitelja današnjice, kao što su Lujza Hej, Vejn Dajer, Šeril Ričardson, Merijen Vilijamson, Brendon Burčard, Rid Trejsi, Brus Lipton, Karolina Mis, Greg Brejden.

Izdavač: Laguna

Slične

Novosti