PokrenIMMO dečiju maštu

Ovog vikenda, 12. i 13. juna od 12 do 20 časova IMMO Centar će postati prava maštaonica i bajkovito mesto za svu decu!

Vikend će biti u znaku zabave, igre, muzike i dobrih vibracija. U nastavku pogledajte koje vas sve zabavne i kreativne radionice i događaji očekuju:

ŠKOLICA GLUME – ČUDESNO ZRNO
Zanimljiva predstava, čiji su glavni glumci dečica, obučena u interesantne kostime. Predstava će biti interaktivna, te će svi mališani koji budu prisutni moći da se oprobaju u glumi, dok će ujedno učestvovati u igrama za koncentraciju i vežbice iz scenskog pokreta, tehnike glasa i glume.

ŠKOLICA PEVANJA – PICCOLO
Ovog vikenda očekuje vas i mini koncert, čiji će učesnici biti mališani, koji će se predstavljati pojedinačno i u paru veselim pesmicama. Uživaće vaša dečica, ali i vi zajedno sa njima u različitim numerama.

MALI GENIJALAC
Upoznavanje sa brojevima, matematikom, rešavanje različitih mozgalica. Sva deca imaće priliku da se oprobaju u ovim zanimljivim i pre svega edukativnim igricama, a najbolje od svega što će biti prisutan i animator Malac Genijalac, zbog kojeg će sve biti interesantnije. Na kraju, učesnike očekuju i nagrade.

RADIONICE
Vaše mališane ovog vikenda očekuju i različite radionice. Zajedno ćemo bojiti zmajeve, koje ćemo kasnije puštatiti ispred Immo Centra. Očekuje vas i igra memorije, kao i radionica crtanja, reciklaže, čitanja, radionica učenja stranih jezika.

UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA
Posebni smo ponosni što ćemo ovog vikenda učiti šta znači dobročinstvo i humanost. U Immo Centru moći ćete da usvojite vašeg najboljeg prijatelja, tačnije kućnog ljubimca.
Čekamo vas ovog vikenda u Gandijevoj 21!

Slične

Novosti