Get It Now

Etienne theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.

Fifty outlet

Fifty outlet

  |    |  Fifty outlet

FIFTY

Fifty je španski mutlibrend outlet koncept sa omiljenim brendovima Springfield, Women’secret, Cortefiel, Pedro del Hierrro I Milano. Fifty vešto spaja pametan shopping po outlet cenama a u isto vreme nudi moderne komade najvišeg kvaliteta.

SPRINGFIELD

Kao jedan od vodećih brendova u svetu mode za mlade, Springfield neguje jednostavan stil interpretiran na savremeni način, što dolazi do izražaja u svakoj novoj kolekciji. Vodeći se potrebama mlade urbane generacije, Springfield ističe osnovne vrednosti brenda – spoj vrhunskog kvaliteta i pristupačne cene, udobnost, moderan dizajn i stil koji je istovremeno opušten i elegantan.

Lanac broji 933 Springfield prodavnica u 66 zemalja. Deo je Tendam Grupe – lidera u modnoj industriji s maloprodajnom mrežom od preko 2100 prodavnica, prisutnih u 90 zemalja kroz pet brendova – Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i Fifty Factory.

CORTEFIEL I PEDRO DEL HIERRO

Brend je osnovan 1945. godine i namenjen je muškarcima i ženama sa mladalačkim pogledom na svet kao i svima koji su otvorenog uma. Od samog početka brend odlikuju elegancija i kvalitet sa jedne strane, kao i udobnost i praktičnost sa druge. Inspirisan najnovijim trendovima, svakom novom kolekcijom Cortefiel I Pedro del Hierro pozivaju kupce da otkriju modernu i kvalitetnu ponudu različitih stilova.

Cortefiel i Pedro del Hierro su deo Tendam grupe – lidera u modnoj industriji s maloprodajnom mrežom od preko 2100 prodavnica, prisutnih u 90 zemalja kroz pet brendova – Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i Fifty Factory.

WOMEN’SECRET

Vodeći španski brand svetskog standarda ženskog donjeg veša, otkriva šta moderna žena želi: modu, najnovije trendove, kvalitet, slobodu izbora, senzualnost, udobnost i sve to uz pristupačne cene. Otkad je otvorena prva radnja 1992. godine, brend ne prestaje da se razvija kao i da iznenađuje svoje kupce kroz inovativni pristup svojim proizvodima.

Women’secret je brand čiji kreatori sa svakom novom kolekcijom predstavljaju mnogo više od ženskog veša a to je sve ono što je neophodno svakoj ženi – pidžame, spavaćice, kupaći kostimi kao i prateći aksesoar.

Women’secret je deo Tendam grupe – lidera u modnoj industriji s maloprodajnom mrežom od preko 2100 prodavnica, prisutnih u 90 zemalja kroz pet brendova – Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i Fifty Factory.

MILANO

Milano je najmladji brend španske kompanije Tendam koju pored njega čine još Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield i Women’secret. Ono što odlikuje brend Milano jesu najmoderniji modni komadi po veoma pristupačnim outlet cenama.

 

Radno vreme

Sprat

I

Kontakt telefon

011 2153792

Kategorija

FIFTY Fifty je španski mutlibrend outlet koncept sa omiljenim brendovima Springfield, Women’secret, Cortefiel, Pedro del Hierrro I Milano. Fifty vešto […]