Get It Now

Etienne theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.

Knjižara fotokopirnica Boss No1

Knjižara fotokopirnica Boss No1

  |    |  Knjižara fotokopirnica Boss No1

Knjižara fotokopirnica BOSS No1 je novoosnovana radnja koja, na slikovit način, dočarava zabavu u školskim klupama, za levoruke i desnoruke!

Naime, višegodišnje iskustvo lidera u distribuciji robne marke STABILO, kroz uvoz i veleprodaju, nam je ukazalo na potrebu da kod dece, još od predškolskog uzrasta, treba razvijati ljubav prema crtanju i pisanju.

Kasnije, u školskom uzrastu, prema zahtevima zadataka možemo vam ponuditi jako široku paletu specijalizovanog pisaćeg i crtaćeg pribora, robne marke STABILO, podjednako za one koji pišu levom rukom i one koji pišu desnom rukom – ergonomične predmete koji ne zamaraju pri radu.
Uporedo, u našu ponudu uvrstili smo i program KUMa, nemačkog proizvođača rezača, makazica,lenjira i četkica , namenjenih levorukima i desnorukima.

COMIX je izuzetan proizvođac fasikli, mapa, pismo koverata, torbi i drugih predmeta u koje možemo odlagati naše radove ili ih prenositi.

Da nije sve samo škola, ukazuje nam AMSCAN, najraznovrsniji party program svetskog lidera u proizvodnji tanjirića, čaša, salveta, svećica, slamčica, konfeta, pozivnica za zabave.

Za velike, pink zebru dizajn i male Angry birds, Sundjer bob, Minions, Ninja kornjace,, Hello kitty, Strumpfovi itd.

 

Radno vreme

Pon - Ned 09-21.30h

Sprat

Prizemlje

Kontakt telefon

062 227121

Knjižara fotokopirnica BOSS No1 je novoosnovana radnja koja, na slikovit način, dočarava zabavu u školskim klupama, za levoruke i desnoruke! […]