FIFTY OUTLET

FIFTY

Fifty je španski mutlibrend outlet koncept sa omiljenim brendovima Springfield, Women’secret, Cortefiel, Pedro del Hierrro I Milano. Fifty vešto spaja pametan shopping po outlet cenama a u isto vreme nudi moderne komade najvišeg kvaliteta.

SPRINGFIELD

Kao jedan od vodećih brendova u svetu mode za mlade, Springfield neguje jednostavan stil interpretiran na savremeni način, što dolazi do izražaja u svakoj novoj kolekciji. Vodeći se potrebama mlade urbane generacije, Springfield ističe osnovne vrednosti brenda – spoj vrhunskog kvaliteta i pristupačne cene, udobnost, moderan dizajn i stil koji je istovremeno opušten i elegantan.

Lanac broji 933 Springfield prodavnica u 66 zemalja. Deo je Tendam Grupe – lidera u modnoj industriji s maloprodajnom mrežom od preko 2100 prodavnica, prisutnih u 90 zemalja kroz pet brendova – Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i Fifty Factory.

CORTEFIEL I PEDRO DEL HIERRO

Brend je osnovan 1945. godine i namenjen je muškarcima i ženama sa mladalačkim pogledom na svet kao i svima koji su otvorenog uma. Od samog početka brend odlikuju elegancija i kvalitet sa jedne strane, kao i udobnost i praktičnost sa druge. Inspirisan najnovijim trendovima, svakom novom kolekcijom Cortefiel I Pedro del Hierro pozivaju kupce da otkriju modernu i kvalitetnu ponudu različitih stilova.

Cortefiel i Pedro del Hierro su deo Tendam grupe – lidera u modnoj industriji s maloprodajnom mrežom od preko 2100 prodavnica, prisutnih u 90 zemalja kroz pet brendova – Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i Fifty Factory.

WOMEN’SECRET

Vodeći španski brand svetskog standarda ženskog donjeg veša, otkriva šta moderna žena želi: modu, najnovije trendove, kvalitet, slobodu izbora, senzualnost, udobnost i sve to uz pristupačne cene. Otkad je otvorena prva radnja 1992. godine, brend ne prestaje da se razvija kao i da iznenađuje svoje kupce kroz inovativni pristup svojim proizvodima.

Women’secret je brand čiji kreatori sa svakom novom kolekcijom predstavljaju mnogo više od ženskog veša a to je sve ono što je neophodno svakoj ženi – pidžame, spavaćice, kupaći kostimi kao i prateći aksesoar.

Women’secret je deo Tendam grupe – lidera u modnoj industriji s maloprodajnom mrežom od preko 2100 prodavnica, prisutnih u 90 zemalja kroz pet brendova – Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i Fifty Factory.

MILANO

Milano je najmladji brend španske kompanije Tendam koju pored njega čine još Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield i Women’secret. Ono što odlikuje brend Milano jesu najmoderniji modni komadi po veoma pristupačnim outlet cenama.

 

E mail: TIEN9450@fiftyoutlet.com

Kontakt telefon: 011/ 216-7-912, 217-5-258

Više informacija

Sprat
Prvi sprat
Kategorija
Odeća
Radno vreme

Prvi sprat INVENTO AFRODITE MODE COLLECTION SOLO Vitapur Pepco Minerva ECCO MENDA OUTLET EXTREME INTIMO OUTLET EXTERRA OUTLET IVKO OUTLET FIORETTO & GELOSOMINO JEANS N FASHION OUTLET FIFTY OUTLET OFFICE SHOES OUTLET