FIFTY OUTLET

U Fifty radnji možete pronaći brendove:

Springfield  je osnovan 1988. sa misijom da oblači urbane i kosmopolitske mlade muškarce. Od 2006 smo prisutni i u segmentu ženske garderobe. Nešto što je počelo kao san postalo je realnost. Danas Springfild radi sa timom od preko 2.000 profesionalaca koji sa ogromnim ponosom brinu o svakom detalju dizajna, proizvodnje i prodaje Springfield mode.

U Springfildu je kvalitet odeće naša opsesija. Izuzetno pedatno brinemo o procesu proizvodnje – od sirovina, preko završne obrade sve do najsitnijih detalja svakog pojedinačnog komada odeće. Pažljivo pratimo svaku fazu procesa, od dizajna do proizvodnje, jer smo u potpunosti posvećeni našim potrošačima. Naš je cilj da pružimo dobro napravljenu prirodnu odeću koja se lako održava, koja se lako može kombinovati, uparivati i lako prilagođavati različitim stilovima.

Danas u Srbiji imamo ukupno 12 prodavnica, od kojih se jedna nalazi upravo u IMMO Outlet centru. To je jedina SPRINGFIELD Outlet prodavnica u Srbiji, gde mušku i žensku garderobu, obuću i aksesoare iz ranijih sezona možete kupiti po cenama nižim i do -70% popusta.

Mogućnost plaćanja: gotovina, kartice (sve vrste kartica bez rata), čekovi (bez odloženog plaćanja), kao i virmanske uplate.

 

Women’secret – vodeći španski brand svetskog standarda ženskog donjeg veša, otkriva šta moderna žena želi: modu, najnovije trendove, kvalitet, slobodu izbora, senzualnost, udobnost i sve to uz pristupačne cene. Otkad je otvorena prva radnja 1992. godine, brend ne prestaje da se razvija kao i da iznenađuje svoje kupce kroz inovativni pristup svojim proizvodima.

Women’secret je brand čiji kreatori sa svakom novom kolekcijom predstavljaju mnogo više od ženskog veša a to je sve ono što je neophodno svakoj ženi – pidžame, spavaćice, kupaći kostimi kao i prateći aksesoar.
Women’secret je deo Tendam grupe – lidera u modnoj industriji s maloprodajnom mrežom od preko 2100 prodavnica, prisutnih u 90 zemalja kroz pet brendova – Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i Fifty Factory.

 

 

E mail: tien7262@spf.com

Kontakt telefon: 011/ 216-7-912, 217-5-258

Više informacija

Sprat
Prvi sprat
Kategorija
Odeća
Radno vreme

Prvi sprat Minerva ECCO PLASTIC SHOP MENDA OUTLET BEBA KIDS OUTLET EXTREME INTIMO OUTLET CARVEL UNITED OUTLET EXTERRA OUTLET DEXY CO FACTORY OUTLET FEEDBACK IVKO OUTLET FIORETTO & GELOSOMINO JEANS N FASHION OUTLET FIFTY OUTLET OFFICE SHOES OUTLET