FIFTY OUTLET

U Fifty radnji možete pronaći brendove:

Springfield  je osnovan 1988. sa misijom da oblači urbane i kosmopolitske mlade muškarce. Od 2006 smo prisutni i u segmentu ženske garderobe. Nešto što je počelo kao san postalo je realnost. Danas Springfild radi sa timom od preko 2.000 profesionalaca koji sa ogromnim ponosom brinu o svakom detalju dizajna, proizvodnje i prodaje Springfield mode.

U Springfildu je kvalitet odeće naša opsesija. Izuzetno pedatno brinemo o procesu proizvodnje – od sirovina, preko završne obrade sve do najsitnijih detalja svakog pojedinačnog komada odeće. Pažljivo pratimo svaku fazu procesa, od dizajna do proizvodnje, jer smo u potpunosti posvećeni našim potrošačima. Naš je cilj da pružimo dobro napravljenu prirodnu odeću koja se lako održava, koja se lako može kombinovati, uparivati i lako prilagođavati različitim stilovima.

Danas u Srbiji imamo ukupno 12 prodavnica, od kojih se jedna nalazi upravo u IMMO Outlet centru. To je jedina SPRINGFIELD Outlet prodavnica u Srbiji, gde mušku i žensku garderobu, obuću i aksesoare iz ranijih sezona možete kupiti po cenama nižim i do -70% popusta.

Mogućnost plaćanja: gotovina, kartice (sve vrste kartica bez rata), čekovi (bez odloženog plaćanja), kao i virmanske uplate.

 

Women’secret – vodeći španski brand svetskog standarda ženskog donjeg veša, otkriva šta moderna žena želi: modu, najnovije trendove, kvalitet, slobodu izbora, senzualnost, udobnost i sve to uz pristupačne cene. Otkad je otvorena prva radnja 1992. godine, brend ne prestaje da se razvija kao i da iznenađuje svoje kupce kroz inovativni pristup svojim proizvodima.

Women’secret je brand čiji kreatori sa svakom novom kolekcijom predstavljaju mnogo više od ženskog veša a to je sve ono što je neophodno svakoj ženi – pidžame, spavaćice, kupaći kostimi kao i prateći aksesoar.
Women’secret je deo Tendam grupe – lidera u modnoj industriji s maloprodajnom mrežom od preko 2100 prodavnica, prisutnih u 90 zemalja kroz pet brendova – Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i Fifty Factory.

 

 

E mail: tien7262@spf.com

Kontakt telefon: 011/ 216-7-912, 217-5-258

Više informacija

Sprat
Prvi sprat
Kategorija
Odeća
Radno vreme

Prvi sprat ECCO PLASTIC SHOP MENDA OUTLET BEBA KIDS OUTLET T GROUP EXTREME INTIMO OUTLET CARVEL UNITED OUTLET EXTERRA OUTLET DEXY CO FACTORY OUTLET FEEDBACK IVKO OUTLET FIORETTO & GELOSOMINO JEANS N FASHION OUTLET FIFTY OUTLET OFFICE SHOES OUTLET