GIGATRON

Gigatron je od svog osnivanja 2003. godine, bio mesto na kome su i najveći entuzijasti mogli da pronađu sve što zamisle. Danas Gigatron predstavlja, kako mu i samo ime kaže, pravog giganta na IT tržištu, koji po asortimanu i uslovima kupovine ubedljivo prednjači.Osoblje u Gigatronu je fokusirano na krajnjeg korisnika i ispunjavanje njegovih potreba i zahteva, kako svojom stručnom pomoći i savetom, tako i mogućnošću da kupcu ponude širok asortiman iz svake kategorije i klase uredjaja.

Pored proizvoda najpoznatijih svetskih brendova,važan deo ponude predstavljaju Gigatron računari koji su dostupni u nekoliko Home i Business varijanti, prilagođenih specifičnim namenama, u cilju uspešnog savladavanja svakog zadatka koji se pred njih postavi. Gigatron trenutno posluje u preko 25 maloprodajnih objekata širom Srbije i beleži kontinuirani razvoj uz stabilno poslovanje i sve veći broj kupaca.

Kontakt telefon: 011/228-4-014, 011/228-4-015

Više informacija

Sprat
Prizemlje
Kategorija
Elektronika
Radno vreme
Ponedeljak - nedelja 9:00 - 21:30

Prizemlje TELENOR SRBIJA ADDIKO BANK MOJ KIOSK MTS POŠTA SEF PLUS ŠIRI ŠIRI V.I.P. SISTEM LAGUNA KNJIŽARA FOTOKOPIRNICA BOSS NO1 HLEB I KIFLE COFFEE,TEA AND SYMPATHY UMBRELLA GIGATRON IDEA NICOLE LILLY JASMIN ČEŠALJ I MAKAZE BENU APOTEKA BPM OUTLET MY CASE AFRICA OUTLET BEOSPORT OUTLET INTERSPORT NUT HOUSE EXTRA SPORTS PLANIKA OUTLET