PLASTIC SHOP

Firma KOVPLAST je osnovana 1988.godine u Golubincima, kao mala porodična radionica za izradu predmeta od brizgane plastike, sa poslovnom vizijom da poštujući visoke standard kvaliteta i zahteve tržišta zauzme visoko mesto u konkurenciji proizvođača predmeta od plastike u zemlji.

Upornim i strpljivim radom to smo i ostvarili i trenutno koračamo rame uz rame sa renomiranim kompanijama i danas KOVPLAST zauzima vodeće mesto u oblasti brizgane plastike za domaćinstvo u Srbiji. Svoju proizvodnju smestili smo u moderno opremljenu halu u okviru koje su smeštene naše kancelarije i naš izložbeni salon u kom možete pogledati našu kompletnu ponudu.

Trenutno, naša paleta proizvoda broji 200 artikala visokog kvaliteta za raznovrsnu primenu, izradjenih u širokom spektru boja. A to dokazuje i činjenica da je preko 70% proizvedenih artikala namenjeno izvozu van teritorije Srbije.

Stalno praćenje i zadovoljavanje zahteva tržišta i kupaca dovodi do toga da firma KOVPLAST 2010. godine osnuje firmu KOVPLAST KG koja će svojom maloprodajnom mrežom PLASTIC SHOP približiti naše artikle krajnjem kupcu.

Više informacija

Sprat
Prvi sprat
Kategorija
Usluge
Radno vreme
Ponedeljak - nedelja 9:00 - 21:30

Prvi sprat SOLO Vitapur Pepco Minerva ECCO PLASTIC SHOP MENDA OUTLET EXTREME INTIMO OUTLET EXTERRA OUTLET FACTORY STORE IVKO OUTLET FIORETTO & GELOSOMINO JEANS N FASHION OUTLET FIFTY OUTLET OFFICE SHOES OUTLET