UMBRELLA

Kompanija Umbrella Corporation LTD doo je osnovana 2010. godine u Beogradu.

Od samog osnivanja se trudimo da korisnicima elektronskih cigareta u našem regionu pružimo što veći izbor najpoznatijih svetskih brendova u svetu elektronskih cigareta (Flavour Art Italia, Ritchy Liqua, Joyetech, OLE…).

Sa 17 maloprodajnih objekata na najprometnijim lokacijama u regionu i preko 2.500 specijalizovanih saradnika širom regiona, dostupni smo gotovo svakom korisniku u neposrednoj blizini.

Svaki naš radni dan prožet je parolom “Za život bez duvanskog dima…” stoga i broj zadovoljnih korisnika naših proizvoda raste iz dana u dan.

Zadovoljan i veran klijent sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja.

Umbrella Corporation je kompanija sa veoma razvijenim odeljenjem za odnose sa klijentima, koja svojim kupcima pruža priliku da postavljaju pitanja, predlažu, kritikuju i daju svoje utiske i sugestije o celokupnom poslovanju i asortimanu.

Osim vrhunskom uslugom i širokim asortimanom, Umbrella privlači brojne klijente i povoljnim cenama. Svakog meseca na specijalnim akcijskim sniženjima nađu se mnogi proizvodi iz našeg asortimana. Uporedo sa redovnim akcijskim sniženjima Umbrella često organizuje dodatna sniženja, uglavnom za najprodavanije proizvode.

O svim detaljima o proizvodima koji su na akciji klijent može da se informiše u svakom prodajnom objektu, putem telefona 011/3699-644 ili našeg web sajta www.ekocigarete.rs .

Kontakt telefon: 069/369-96-41

Više informacija

Sprat
Prizemlje
Kategorija
Elektronika
Radno vreme
Ponedeljak - nedelja 9:00 - 21:30

Prizemlje TELENOR SRBIJA ADDIKO BANK MOJ KIOSK MTS POŠTA SEF PLUS ŠIRI ŠIRI V.I.P. SISTEM LAGUNA KNJIŽARA FOTOKOPIRNICA BOSS NO1 HLEB I KIFLE COFFEE,TEA AND SYMPATHY UMBRELLA GIGATRON IDEA NICOLE LILLY JASMIN ČEŠALJ I MAKAZE BENU APOTEKA BPM OUTLET MY CASE AFRICA OUTLET BEOSPORT OUTLET INTERSPORT SARA FASHION SPORT VISION OUTLET SPORTINA OUTLET PLANIKA OUTLET