IMMO Astro dan 17. i 18. januara u Immo Outlet Centru!

Posetioci Immo Outlet centra će 17. i 18. januara imati jedinstvenu priliku da se konsultuju sa eminentnim stručnjacima iz oblasti astrologije i numerologije!
 17. januara, od 17 do 20 časova, vas očekuju: 
Spasoje Komnenić
Radmila Zorić
Tomaž Sklabinsk
Vesna Virgo, numerolog
18. januara, od 17 do 20 časova, vas očekuju: 
Marko Stefanović
Radmila Zorić
Tomaž Sklabinski
Vesna Virgo, numerolog
Broj mesta je ograničen, tako da nam svoju prijavu za termin možete poslati putem FB stranice. Dovoljno je da nam pošaljete Ime i prezime!
Radmila Zorić je pohadjala Institut za astrološka istraživanja i edukaciju “Johanes Kepler” u Beogradu. U radu sa klijentima uspešno ostvaruje sintezu teorijskih i praktičnih znanja, tumačeći natalne karte sa osvrtom na sve životne oblasti, koristeći širok spektar prognostičkih tehnika, kao i uticaj fiksnih zvezda na svesno i nesvesno u pojedncu. Radmila se takodje bavi i izučavanjem Tarota zadnjih 15. godina.
Tomaž Sklabinski je u svet prekognitivnih disciplina ušao sa teorijom sinhroniciteta švajcarskog psihologa Karl Gustava Junga, kojom se objašnjava i opisuje suština: astrologije, Tarota, numerologije, Ji Đinga, geomantije i svih drugih apstraktnih disciplina. U budućnosti sebe vidi kroz rad sa drugim osobama povezanim kroz ove oblasti, kako bi se pokazali važani domeni i uticaji prekognitivnog u našim životima.
Vesna Virgo je diplomirani numerolog sa visegodisnjim iskustvom u stampanim i tw medijima. Pisala je za Kurir, casopis Dilela i pise za sajt moj astrolog. Posebnu ljubav pored numerologije gaji i prema tarotu koji izucava i u kome ima visegodisnje iskustvo.
Spasoje Komnenić – Ezoterija i njena magnetska privlačnost bile su prisutne u mom zivotu rekao bih oduvek. Uživam čitajući Božiji rukopis ispisan zvezdama i njihovim odnosima. Pozivam vas da zajedno tumačimo znakove koje nam je kreator ostavio. Uspešna analiza horoskopa zasniva se na sinergiji astrologa i klijenta, pa hajde da kroz razgovor dodjemo do mnogih odgovora. Natalna astrologija će nam dati odgovore na pitanje ”ŠTA”, prediktivna ”KADA” , a karmička ”ZAŠTO” će nam se nešto desiti.
Marko Stevanović je završio astrološke studije na institutu “Johanes Kepler” u Beogradu, i time stekao zvanje diplomiranog astrologa. U radu sa klijentima najviše se bavi: prediktivnom astrologijom, medicinskom astrologijom, karmičkom astrologijom, kao i astrologijom odnosa. Za Marka su svi odgovori zapisani u kosmosu i njegovim zakonima, a nosioci tih zakona smo mi ljudi, koji po njima delujemo, mislimo – odnosno postojimo.

Slične

Novosti