Get It Now

Etienne theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.

Exterra outlet

Exterra outlet

  |    |  Exterra outlet

O brendu:

EXTERRA – brend koji nudi široki asortiman muške i ženske garderobe dizajnirane sa posebnom pažnjom na potrebe naših kupaca. Jedna smo od retkih firmi koja može da se pohvali time da se kompletna proizvodnja obavlja u Srbiji i da svaka kolekcija brenda EXTERRA iz sezone u sezonu nudi nešto više, nešto novo i posebno. Fokus je svakako na kvalitetu koji je naš glavni adut i koji nas izdvaja od većine brendova koji su danas zastupljeni na tržištu. Najkvalitetniji materijali, posebni krojevi i printovi, pažljivo odabrane boje i modeli su ono na čemu naš kreativni tim svakodnevno vredno radi.

Želimo da svaki EXTERRA kupac oseti našu nameru da udovoljimo baš njemu. Cilj nam je da našu garderobu nosite sa ponosom, a mi ćemo inspiraciju tražiti i dalje u Vama, Vašim željama i potrebama. Kako bismo Vam bili što dostupniji nastavićemo sa širenjem maloprodajne mreže i truditi se da kvalitetom i dalje opravdavamo Vaše poverenje.

Fb www.facebook.com/exterrabrand/

 

 

Radno vreme

Pon - Ned 09-21.30h

Sprat

Prizemlje

Kategorija

O brendu: EXTERRA – brend koji nudi široki asortiman muške i ženske garderobe dizajnirane sa posebnom pažnjom na potrebe naših […]