Get It Now

Etienne theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.

Ecco

Ecco

  |    |  Ecco

Naši koreni su danski, isto je takav i naš pristup dizajnu.

Kada pričamo o dizajnu, neupitna je istina da dizajn izražava kulturu… i obrnuto. Dizajn i kultura ne mogu postojati odvojeno. U ECCO-u smo ponosni na naše danske korene i dosledni smo im u svakom trenutku našeg rasta i napretka.

Mi u ECCO-u smo vrhunski majstori. Izrađujemo cipele od 1963. godine koristeći naše ruke, oči i umove kako bismo bili najbolji mogući proizvođači cipela. Znamo da, kada su stvari kvalitetno izrađene, izgledaju bolje i traju duže. Upravo zbog toga mnogo radimo na razvoju inovacija i novih tehnologija u izradi cipela te stalno unapređujemo starinske principe kvalitetne izrade.

Upravo iz tog razloga posjedujemo vlastite štavionice i stalno radimo na razvoju inovacija kako bismo naglasili prirodne kvalitete svakog komada kože koji koristimo. Mi verujemo da je bit vrhunskog dizajna transformirati vrhunske sirovine u bezvremenske proizvode koje ćete cijeniti cijelog života.

Osnivač ECCO-a, Karl Toosbuy je prije više od 50 godina imao vrlo jednostavnu filozofiju prilikom izrade cipela- stopalo je uvijek na prvom mjestu. U ECCO-u dizajniramo cipele za aktivne ljude koji se vole kretati. Naš dizajn je baziran na stopalu, oblikovan kako bi pratio njegove prirodne oblike te stvoren kako bi pružio najbolje performanse i iskustvo.

 

Radno vreme

Sprat

Prizemlje

Telefon

011 2153792

Kategorija

Naši koreni su danski, isto je takav i naš pristup dizajnu. Kada pričamo o dizajnu, neupitna je istina da dizajn […]