ECCO

Naši koreni su danski, isto je takav i naš pristup dizajnu.

Kada pričamo o dizajnu, neupitna je istina da dizajn izražava kulturu… i obrnuto. Dizajn i kultura ne mogu postojati odvojeno. U ECCO-u smo ponosni na naše danske korene i dosledni smo im u svakom trenutku našeg rasta i napretka.

Mi u ECCO-u smo vrhunski majstori. Izrađujemo cipele od 1963. godine koristeći naše ruke, oči i umove kako bismo bili najbolji mogući proizvođači cipela. Znamo da, kada su stvari kvalitetno izrađene, izgledaju bolje i traju duže. Upravo zbog toga mnogo radimo na razvoju inovacija i novih tehnologija u izradi cipela te stalno unapređujemo starinske principe kvalitetne izrade.

Upravo iz tog razloga posjedujemo vlastite štavionice i stalno radimo na razvoju inovacija kako bismo naglasili prirodne kvalitete svakog komada kože koji koristimo. Mi verujemo da je bit vrhunskog dizajna transformirati vrhunske sirovine u bezvremenske proizvode koje ćete cijeniti cijelog života.

Osnivač ECCO-a, Karl Toosbuy je prije više od 50 godina imao vrlo jednostavnu filozofiju prilikom izrade cipela- stopalo je uvijek na prvom mjestu. U ECCO-u dizajniramo cipele za aktivne ljude koji se vole kretati. Naš dizajn je baziran na stopalu, oblikovan kako bi pratio njegove prirodne oblike te stvoren kako bi pružio najbolje performanse i iskustvo.

Kontakt telefon: 011/402-0781

Više informacija

Sprat
Prvi sprat
Kategorija
Obuća
Radno vreme

Prvi sprat INVENTO AFRODITE MODE COLLECTION SOLO Vitapur Pepco Minerva ECCO MENDA OUTLET EXTREME INTIMO OUTLET EXTERRA OUTLET IVKO OUTLET FIORETTO & GELOSOMINO JEANS N FASHION OUTLET FIFTY OUTLET OFFICE SHOES OUTLET